ÁRKALKULÁTOR!

Kapunyitó távirányítóval

GARÁZSKAPU MOTOROK: 

Azonnal beépíthető komplett szettek, biztonságos kapunyitók, kedvező áron és hosszú garanciával!

A kapunyitó szettek előnyei:

KÖNNYŰ KEZELNI. Bárki pillanatok alatt megtanulja kezelni, ráadásul egy újabb távirányító rendelése esetén a beprogramozás is egyszerű (ez a távirányító és garázskaput záró motor összekapcsolását jelenti).

 

VÉDELEM BETÖRÉS ELLEN. A betörőknek nincs esélye kapuinkkal szemben, ezért ha fura zajt hallasz éjszaka, aludhatsz tovább nyugodtan – biztosan csak a macska járt arra:

  • az úgynevezett görgető kódos technológiának köszönhetően a kódot gyakorlatilag lehetetlen megfejteni, mivel az ismétlés valószínűsége 1 a millióhoz
  • a kaput kívülről nem tudja senki sem felfeszíteni, mivel a motor záródás után automatikusan bereteszeli a zárat
  • nem kell félned attól sem, hogy a kaput nyitva felejted, ugyanis ebben az esetben riasztás figyelmeztet, ráadásul önműködő záró funkcióval is rendelkeznek motorjaink


ZAJMENTES.
Nem fog a füledbe hasítani fémes csikorgás vagy idegesítő kattogás minden egyes beálláskor, mert a kapu nem akad, simán indul és áll le.

 

BALESETVÉDELEM. Nincs több aggodalom, hogy a kapu összetöri az autót. Ha a kapu zárását vagy nyitását valami akadályozza, a számítógép automatikusan leállítja és korrigál.

 

ÁRAMSZÜNET ELLENI VÉDELEM.  Egy tartalék erőforrás (akkumulátor) van folyamatosan csatlakoztatva a motorhoz, így áramkimaradás esetén is használható a kapu (az akkumulátor áramellátás megszűnése esetén kapcsol be).

 

AUTOMATIKUS VILÁGÍTÁSSosem kell sötétben tapogatóznod és keresgélned a villanykapcsolót, mivel garázskapuink önműködő ajtóvilágítással vannak ellátva.

 

MEGHIBÁSODÁS MEGELŐZÉS. Murphy-t is távol tartjuk – kapud nem fog egyik pillanatról a másikra tönkremenni, mondjuk egy fagyos este vagy a nyaralásra való elindulás reggelén. A beépített figyelmeztető funkciónak köszönhetően minden 2000. használat után értesítést kapsz, hogy a karbantartás aktuális.

 

 

Megrendelés telefonon: +36-23-452-900

E-mailben: info@eurogarazskapu.hu

Vagy küldjön nekünk üzenetet weboldalunkon keresztül!