ÁRKALKULÁTOR!

Cégünkről

1992- ben alakultunk, először méretre és készre gyártott garázskapuk forgalmazásával fogalakoztunk. Majd később Magyarországon elsőként kezdtünk el (1999 óta) saját fejlesztésű szekcionált garázskapukat gyártani és értékesíteni EUROKAPU garázskapu néven.

Számunkra a legfontosabb a megbízhatóság, a minőség, az elérető ár és nem utolsó sorban a gyorsaság, ezeknek és az általunk használt legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően napjainkra a piacvezető gyártók közé emelkedtünk, több ezer elégedett ügyféllel.

2012 óta saját márkás motort is értékesítünk – EXITEC néven.

Mind lakossági és ipari területen is számíthatsz ránk. Szolgáltatásaink közé sorolható az igényfelmérés, a szaktanácsadás, illetve az általunk forgalmazott termékek beépítése. Kollegáink a legképzettebb szakemberek, akik mindig segítőkészen állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

Az ország egész területén megtalálsz minket, számom viszonteladói hálózatunk működik. Továbbá évek óta sikeresen értékesítjük kapuinkat, motorainkat a környező országokban is Szlovákiában, Ausztriában, Németországban, Franciaországban és Olaszországban.

PARTNEREINK: